نشست افتتاحیه امتحان بست هاى اداري پوهنتون بلخ، سمنګان، وجامعه ديني برگزار شد

ba-edris
دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۶ - ۱۵:۲۳
خبر

اليوم دوشنبه د1445 /13/5 ه ق نشست افتتاحیه امتحان رقابتى بستهاى اداري پوهنتون بلخ، سمنګان، وجامعه ديني به تلاوت چند آيات ازقرآن کریم آغاز گردید. در نشست مذکور نخست رئیس پوهنتون بلخ محترم مولوي صاحب ضياﺀالحق ضياﺀکريمي از هيأت اعزامي وزارت تحصیلات قدردانى نمود که در اجرای پروسه مذکور با پوهنتون بلخ یاری و همکاری نمودند و در ضمن براى کانديدان در مورد شفافیت وسپردن امانت به اهل کار اطمنان داده وبراى شان استدعاﺀ موفقیت نمود.

سپس عبيد الله مولايى در مورد طرزالعمل امتحان هدايات لازم ابراز داشتند. تا شود در روند امتحان از اختلال جلوگیری به عمل آید.

به تعقیب صندوق پارچه‌ها در محضر کاندیدان بازگردید تا شبهات محصلین دور و به اطمنان کامل در جستجوی موفقيت خود سعی نمايند.

مجلس مذکور با دعائیه خیر توسط رئیس جامعه ديني مفتی صاحب شریف الله ابوعاصم به اختتام رسيد.

آمریت ارتباطات و آگاهی عامه پوهنتون بلخ.

photo

تازه خبرونه

دوشنبه ۱۴۰۳/۵/۱ - ۱۳:۱۰

بلخ او کندهار پوهنتونونو تر منځ هوکړه ليک لاسليک شو.

د چنګاښ د مياشتې په 31مه نېټه بلخ پوهنتون د کندهار  پوهنتون د رهبرۍ کوربتوب کاوه، د دغه کوربه پالنې ناسته د بلخ پوهنتون د رهبرې د. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۵/۱ - ۱۲:۴۰

د بلخ پوهنتون اوکابل پولي تخنیک پوهنتون ترمنځ د دووه اړخيزو مرستو هوکړه لیک لاسلیک شو.

د بلخ پوهنتون اوکابل پولي تخنیک پوهنتون  ترمنځ د دووه اړخيزو مرستو هوکړه لیک لاسلیک شو.

د  پنجشنبه په ورځ د ۱۴۴۶ ه ق کال د محرم الحرام دمياشتي ۱۲مه

دبلخ  پوهنتون رئيس ښاغلي مفتي محمد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۰ - ۱۱:۲۶

د (مزل) مزل دوه کلن شو!

په همدې اړوند د سه شنبې ورځ د ۱۴۰۳ لمریز کال د چنګاښ(سرطان) میاشتې ۱۹مه د (مزل) فرهنګي، هنري او ادبي دېوالي جريدې دویمه کالیزه د پښتو ژبې او ادب ډيپارټمنټ استادانو او محصلانو ونمانځله.

. . .