نشست افتتاحیه امتحان بست هاى اداري پوهنتون بلخ، سمنګان، وجامعه ديني برگزار شد

ba-edris
دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۶ - ۱۵:۲۳
خبر

اليوم دوشنبه د1445 /13/5 ه ق نشست افتتاحیه امتحان رقابتى بستهاى اداري پوهنتون بلخ، سمنګان، وجامعه ديني به تلاوت چند آيات ازقرآن کریم آغاز گردید. در نشست مذکور نخست رئیس پوهنتون بلخ محترم مولوي صاحب ضياﺀالحق ضياﺀکريمي از هيأت اعزامي وزارت تحصیلات قدردانى نمود که در اجرای پروسه مذکور با پوهنتون بلخ یاری و همکاری نمودند و در ضمن براى کانديدان در مورد شفافیت وسپردن امانت به اهل کار اطمنان داده وبراى شان استدعاﺀ موفقیت نمود.

سپس عبيد الله مولايى در مورد طرزالعمل امتحان هدايات لازم ابراز داشتند. تا شود در روند امتحان از اختلال جلوگیری به عمل آید.

به تعقیب صندوق پارچه‌ها در محضر کاندیدان بازگردید تا شبهات محصلین دور و به اطمنان کامل در جستجوی موفقيت خود سعی نمايند.

مجلس مذکور با دعائیه خیر توسط رئیس جامعه ديني مفتی صاحب شریف الله ابوعاصم به اختتام رسيد.

آمریت ارتباطات و آگاهی عامه پوهنتون بلخ.

photo

تازه خبرونه

یکشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۹ - ۹:۲۹

مخکښ کار کوونکي يې ونازول!

شنبه د رمضان المبارک په (۲۷) دبلخ پوهنتون رئيس مفتي محمد شريف«عثماني» د ياد پوهنتون له خدمتي کار کوونکو سره ناسته وکړه، په دغه ناسته کې ښاغلي رئيس صاحب د کار کوونکو دروند هر کلی او مننه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۶ - ۷:۵۹

د بلخ پوهنتون د ملی کنفرانس د جوړیدو د ځانګړی کمیټی غونډه

چهارشنبه ۱۵/ ۱/ ۱۴۰۳ لمریز کال کال چی د ۲۴/ ۹/ ۱۴۴۵سپوږمیزکال سره سمون لری، د بلخ پوهنتون د ملی کنفرانس د جوړیدو د ځانګړی کمیټی غونډه د بلخ پوهنتون د رئیس مفتی محمد شریف عثمانی په مشری،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱/۱۶ - ۷:۴۹

دامارت پژندنې آزموینې مخکښوبریالیوکسانو دجوایزوویښ

د بلخ پوهنتون کنفرانسونو په عمومی تالار کې د امارت پېژندنې آزموینه چې د بلخ پوهنتون، اطلاعات و کلتور، او استخباراتو په همغږۍ څو ورځې وړاندې تر سره شوه نن دروژې مبارکې  په ۲۴مه مخکښو. . .