نشست افتتاحیه امتحان بست هاى اداري پوهنتون بلخ، سمنګان، وجامعه ديني برگزار شد

ba-edris
دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۶ - ۱۵:۲۳
خبر

اليوم دوشنبه د1445 /13/5 ه ق نشست افتتاحیه امتحان رقابتى بستهاى اداري پوهنتون بلخ، سمنګان، وجامعه ديني به تلاوت چند آيات ازقرآن کریم آغاز گردید. در نشست مذکور نخست رئیس پوهنتون بلخ محترم مولوي صاحب ضياﺀالحق ضياﺀکريمي از هيأت اعزامي وزارت تحصیلات قدردانى نمود که در اجرای پروسه مذکور با پوهنتون بلخ یاری و همکاری نمودند و در ضمن براى کانديدان در مورد شفافیت وسپردن امانت به اهل کار اطمنان داده وبراى شان استدعاﺀ موفقیت نمود.

سپس عبيد الله مولايى در مورد طرزالعمل امتحان هدايات لازم ابراز داشتند. تا شود در روند امتحان از اختلال جلوگیری به عمل آید.

به تعقیب صندوق پارچه‌ها در محضر کاندیدان بازگردید تا شبهات محصلین دور و به اطمنان کامل در جستجوی موفقيت خود سعی نمايند.

مجلس مذکور با دعائیه خیر توسط رئیس جامعه ديني مفتی صاحب شریف الله ابوعاصم به اختتام رسيد.

آمریت ارتباطات و آگاهی عامه پوهنتون بلخ.

photo

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۸ - ۱۰:۱۷

جلسهٔ روئساى پوهنتون بلخ تحت رهبری مفتي محمدشریف ابو عاصم عثماني برگزار گردید.

روز دوشنبه شنبه مورخ 1402/12/6 ه ش مطابق 16/8/1445 ه ق جلسۀ روئساﺀ در تالار کنفرانسهاي پوهنځۍ زبان و ادبيات به تلاوت چندى از آيات ازقرآن کریم  آغاز گردید.

نخست مفتي محمد شریف ابوعاصم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۳ - ۱۰:۴

ادامه‌ امتحان دوره‌های عالمیه، عالیه و خامسهٔ علما در پوهنتون بلخ برگزار گردید.

روز دوشنبه مؤرخ ۰۲ / ۱۱ / ۱۴۰۲ه.ش برابر با ۱۰ / ۰۷ / ۱۴۴۵ه.ق سومین روز امتحان دوره‌های عالمیه، عالیه و خامسهٔ علما با حضورداشت مولوی اسدالله فريد ، رئیس پوهنتون بلخ مفتي محمد شریف. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۵ - ۱۴:۴۸

جلسهٔ کمیته مالي دایر گردید.

روز يکشنبه مورخ 1402 /24/10ه ش جلسهٔ نوبتى کمیته مالی پوهنتون بلخ به رهبری رئیس پوهنتون بلخ محترم مفتي محمد شریف ابوعاصم عثماني به تلاوت چند آيات ازقرآن کریم توسط محترم شیرمحمد احمدی. . .