برنامه آموزشی کتابداری، مطالعه و تحقیق.

ba_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۱ - ۱۴:۴۱
خبر

تاریخ:  ٣میزان ۱۴۰۳ 

مکان: کتابخانه و کمپیوتر لب پوهنځی تعلیم وتربیه.

روز سه شنبه، مورخ ٣ میزان ۱۴۰۳، پوهنځی تعلیم و تربیه پوهنتون بلخ با هماهنگی معاونیت تحقیق و مجله علمی پوهنتون بلخ، برای محصلان دیپارتمنت بیولوژي برنامه آموزشی کتابداری، مطالعه و تحقیق را دایر نمود. در این برنامه، پیرامون موضوعات مختلف مرتبط با کتابداری، روش‌های مطالعه، تحقیق و سایر مباحث مرتبط بحث و گفتگو صورت گرفت.

هدف از برگزاری این برنامه، آموزش و ارتقای مهارت‌های کتابداری، مطالعه و تحقیق به محصلان دیپارتمنت بیولوژی بود تا بتوانند به صورت درست از منابع علمی و تحقیقی استفاده کنند.

در محتوای برنامه مذکور بر ابعاد موضوعات ذیل روشنی انداخته شد.

1. معرفی و اهمیت کتابداری

   برنامه با معرفی اهمیت کتابداری و نقش آن در فرآیند تحقیق و مطالعه آغاز شد. تاکید بر استفاده از منابع معتبر و علمی، همچنین روش‌های مختلف دسترسی به کتاب‌ها و منابع دیجیتال شد.

2. روش‌های مطالعه مؤثر

   در این بخش، محصلان با تکنیک‌های مطالعه مؤثر آشنا شدند. این بخش شامل نحوه تنظیم برنامه مطالعه، یادداشت‌برداری و مدیریت زمان بود.

3. مباحث تحقیقی و روش تحقیق:

   روش‌های تحقیق و نحوه تدوین مقالات علمی به محصلان آموزش داده شد. مراحل مختلف تحقیق از انتخاب موضوع تا گردآوری و تحلیل داده‌ها و نگارش نتایج به تفصیل بیان گردید.

قابل تذکر است که در برنامه مذکور، بیشتر از ۱۰۰ محصلان دیپارتمنت بیولوژی حضور داشتند که با علاقه‌مندی به مباحث گوش می‌دادند و در بخش‌های مختلف برنامه شرکت فعال داشتند. سوالات و مشارکت‌های مفید این محصلان نشان‌دهنده انگیزه و علاقه‌مندی آنها به موضوعات مطرح شده بود.

از اثر سعی وتلاش ریاست پوهنځی تعلیم وتربیه

محصلان خواهد توانستند با اهمیت کتابداری و روش‌های مؤثر مطالعه و تحقیق آشنایی حاصل نمایند امیدواریم در آینده نیز چنین برنامه‌های آموزشی برای محصلان سایر دیپارتمنت ها برگزار گردد.

آمریت ارتباطات و آگاهی عامه پوهنتون بلخ.

 

photo

 

photo

 

photo

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۲:۶
Background image

ورکشاپ شش روزه رهنمود اجراآت در قضایای مدنی برای محصلان پوهنځی های شرعیات و حقوق از سوی مدیریت عمومی کلینیک حقوقی آمریت انسجام خدمات محصلان دائر گرديد!

به هدف آشنایی بیشتر محصلان پوهنځی های شرعیات و حقوق و علوم سیاسی به چگونگی رهنمود اجراآت در قضایای مدنی، مدیریت عمومی کلینیک حقوقی آمریت انسجام خدمات محصلان پوهنتون بلخ  ورکشاپ شش روزه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۴۷
Background image

اشتراک در کنفرانس ملی انقلاب صنعتي برای پایداری افغانستان.

پوهنیار بسم‌الله مصمم، عضو کادر علمی پوهنځی زراعت پوهنتون بلخ   با معیت دکتور پوهنمل حمیدالله عمرخیل معاون صاحب مجله و تحقیقات علمی پوهنتون، در کنفرانس ملی «انقلاب صنعتی برای پایداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۱:۴۱
Background image

تدویر نشست مشترک نماینده‌های صنوف و نماینده‌های دعوت و ارشاد پوهنځی زبان و ادبیات.

نشست مشترک نماینده‌های صنوف و نماینده‌های دعوت و ارشاد محصلان پوهنځی زبان و ادبیات پوهنتون بلخ، به تاریخ ۱٢ سنبله ۱۴۰۴ هجری شمسی مصادف با ١٠ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هجری قمری، به سرپرستی. . .

BACK TO NEWS