جمعه ۱۳۹۹/۱۱/۳ - ۱۹:۱۶

امروز سه شنبه، مورخ ۳۰ جدی ۱۳۹۹، برنامه آموزشی و آگاهی دهی "معرفی لایحه جذب اعضای کادر علمی، معرفی پالیسی مرور برنامه های علمی و معرفی فورم ها و چک لیست های تقرر و پروسه‌ی شارت لیست شدن اعضای کادر علمی" برای آمران و یک ‌تعداد از استادانِ دیپارتمنت های مختلف دانشکده های دانشگاه بلخ و نهاد های تحصیلی خصوصی ولایت بلخ از سوی معاونیت امور علمی دانشگاه بلخ برگزار گردید.
برنامه بعد از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، از سوی پوهندوی احمد رشاد جمالیار، معاون امور علمی دلنشگاه بلخ، رسماً آغاز گردید.
بعداً محترم پوهاند امان الله مونس، آمر انسجام امور استادان، لایحه جذب اعضای کادری را برای اشتراک کنندگان معرفی کرد و‌ به تعقیب آن، محترم پوهنیار محمد راتب کاوه، ترینر ملی معرفی پالیسی بازنگری برنامه های علمی وزارت تحصیلات عالی، در مورد پالیسی بازنگری برنامه های علمی معلومات ارائه کرد، سپس محترم پوهندوی احمد رشاد جمالیار، فارمت های گزارش نظارت سالانه و مرور دوره‌ای را نیز به معرفی گرفت و در اخیر فورم ها و چک لیست های تقرر و پروسه شارت لیست شدن اعضای کادر علمی، توسط محترم پوهنمل عبدالواحد انصاری، برای اشتراک کنندگان معرفی شد.

شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۹ - ۱۵:۴

جلسه کمیته کاری اخذ جواز ژورنال بین المللی پوهنتون بلخ

روز چهارشنبه مورخ ۶ / ۱۱ / ۱۴۴۵ ه.ق مطابق ۲۶ /۲ /۱۴۰۳ ه.ش جلسه کمیته کاری اخذ جواز ژورنال بین المللی پوهنتون بلخ تحت ریاست معاون تحقیقات و مجله علمی  پوهنتون بلخ در تعمیر مرکزی این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۲۶ - ۸:۴۶

جلسه نوبتی ماهوار کمیته تضمین کیفیت

آمریت تضمین کیفیت جلسه نوبتی ماهوار کمیته موسساتی تضمین کیفیت خویش را به تاریخ:۱۴۴۵.۱۱.۶مطابق ۲۵ثور ۱۴۰۳ در تالارجلسات آمریت تضمین کیفیت  تدویر نمود.

نخست جلسه با تلاوت چند آیت از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۲۶ - ۸:۳۸

جلسه مشوره دهی برای کورس های کوتاه مدت

روز يکشنبه جهت تشکيل کميته براي کورسهای کوتاه مدت در تالار کنفرانس های پوهنځی زبان و ادبیات جلسه مشترک معاونيت مالی واداری، معاونيت امور محصلان آمرین دیپارتمنت های پوهنځی های زبان و. . .