پوهنتون ها و موسسات تحصلات عالی افغانستان در مسیر تدریس و آموزش های نوین!

ba_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۴ - ۱۹:۵۲
پوهنتون ها و موسسات تحصلات عالی افغانستان در مسیر تدریس و آموزش های  نوین!

پوهنتون ها و موسسات تحصلات عالی افغانستان در مسیر تدریس و آموزش های  نوین!

 ورکشاپ 12 روزه "آموزش مبتنی بر نتیجه و آموزش محصل محور OBE-SCL " برای استادان پوهنتون بلخ، پوهنتون ها و موسسات تحصلات عالی خصوصی  ( مولانا، نخبگان، آریا، تاج، رهنورد، راه سعادت، سادات، البرز، کاوون و ترکستان) توسظ دو تن از ترینر متخصصان OBE-SCL  پوهنتون بلخ هر یک محترم پوهنمل ایرج حیدری و محترم پوهنمل محمد هارون اسدی برگزار گردید.

برای دست یافتن به مسولیت پذیری و حسابدهی نهاد های تحصیلات عالی و مطابق به تقاضای بازار کار بمنظور اراییه فارغان با کیفیت، فعالیت های اعتبار دهی و اعتبار سنجی بحیث یک بخشی حتمی و یک قدم مهم برای دست یافتن کیفیت آموزش و تدریس پنداشته می شود. وزارت تحصیلات عالی مسولیت اعتبار سنجی و اعتبار دهی نهاد های تحصیلات عالی افغانستان را دارد. از این جهیت وزارت تحصیلات عالی افغانستان، آموزش آموزش مبتنی بر نتیجه و اصل محصل محور (OBE-SCL) را بحیث یک برنامه و راهکار مناسب در عرصه تحصیلات عالی شناخته و پروسه ای اعتبار سنجی و اعتبار دهی در سکتور تحصیلات عالی نیز بر اساس ساختار و معیار های آموزش مبتنی بر نتیجه صورت می گیرد. بنا برین، این ورکشاپ برای تمام آموزش دهنده گان، پوهنتون ها و موسسات تحصلات عالی یک امر ضروری بوده تا خود را با معیار ها برنامه آموزشی مبتنی بر نتیجه اعیارنمایند. این روند زمینه دست یافتن به کیفیت مورد نظر مساعد ساخته و پروسه اعتبار سنجی  را ساده می سازد.

 

پوهنتون ها و موسسات تحصلات عالی افغانستان در مسیر تدریس و آموزش های  نوین!

 

پوهنتون ها و موسسات تحصلات عالی افغانستان در مسیر تدریس و آموزش های  نوین!

 

پوهنتون ها و موسسات تحصلات عالی افغانستان در مسیر تدریس و آموزش های  نوین!

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۱:۴۱
Background image

تدویر نشست مشترک نماینده‌های صنوف و نماینده‌های دعوت و ارشاد پوهنځی زبان و ادبیات.

نشست مشترک نماینده‌های صنوف و نماینده‌های دعوت و ارشاد محصلان پوهنځی زبان و ادبیات پوهنتون بلخ، به تاریخ ۱٢ سنبله ۱۴۰۴ هجری شمسی مصادف با ١٠ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هجری قمری، به سرپرستی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۸:۵۸
Background image

ارائیه کنفرانس‌های علمی چهار تن از استادان بخش زبان و ادبیات پارسی دری پوهنځی زبان و ادبیات پوهنتون بلخ

سه‌شنبه 11 سنبله 1404 خورشیدی، کنفرانس‌های علمی چهار تن از استادان بخش زبان و ادبیات پارسی دری پوهنځی زبان و ادبیات پوهنتون بلخ؛ هر یک پوهندوی شیرمحمد جوینده زیر عنوان «چهارپاره و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۸:۵۳
Background image

برگزاری ورکشاپ یک روزه تحت عنوان پلان گذاری و گزارش نویسی برای استادان پوهنتون بلخ و پوهنتون های خصوصی

آمریت مرکز انکشاف مسلکی استادان(PDC) روز سه شنبه مورخ 11سنبله سال روان طبق پلان کاری خویش ورکشاپ یک روزه را تحت عنوان پلان گذاری و گزارش نویسی برای استادان پوهنتون بلخ و پوهنتون های. . .

BACK TO NEWS