جمعه ۱۳۹۹/۱۱/۳ - ۱۹:۱۶

امروز سه شنبه، مورخ ۳۰ جدی ۱۳۹۹، برنامه آموزشی و آگاهی دهی "معرفی لایحه جذب اعضای کادر علمی، معرفی پالیسی مرور برنامه های علمی و معرفی فورم ها و چک لیست های تقرر و پروسه‌ی شارت لیست شدن اعضای کادر علمی" برای آمران و یک ‌تعداد از استادانِ دیپارتمنت های مختلف دانشکده های دانشگاه بلخ و نهاد های تحصیلی خصوصی ولایت بلخ از سوی معاونیت امور علمی دانشگاه بلخ برگزار گردید.
برنامه بعد از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، از سوی پوهندوی احمد رشاد جمالیار، معاون امور علمی دلنشگاه بلخ، رسماً آغاز گردید.
بعداً محترم پوهاند امان الله مونس، آمر انسجام امور استادان، لایحه جذب اعضای کادری را برای اشتراک کنندگان معرفی کرد و‌ به تعقیب آن، محترم پوهنیار محمد راتب کاوه، ترینر ملی معرفی پالیسی بازنگری برنامه های علمی وزارت تحصیلات عالی، در مورد پالیسی بازنگری برنامه های علمی معلومات ارائه کرد، سپس محترم پوهندوی احمد رشاد جمالیار، فارمت های گزارش نظارت سالانه و مرور دوره‌ای را نیز به معرفی گرفت و در اخیر فورم ها و چک لیست های تقرر و پروسه شارت لیست شدن اعضای کادر علمی، توسط محترم پوهنمل عبدالواحد انصاری، برای اشتراک کنندگان معرفی شد.

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۲ - ۱۰:۴

جلسه کمیته تحقیق، تالیف و ترجمه معاونیت تحقیقات و مجله علمی

سه شنبه مورخ ۲۱ /۱۰ / ۱۴۴۵ ه.ق. مطابق۱۱ /۲ /  ۱۴۰۳ ه.ش. جلسه کمیته تحقیق، تالیف و ترجمه معاونیت تحقیقات و مجله علمی پوهنتون بلخ تحت نظر معاون تحقیقات و مجله علمی در تعمیر مرکزی  این. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۳ - ۹:۱۹

جلسۀ با مبلغین دعوت وارشاد موسسات خصوصی.

روزیکشنبه مورخ/۱۴۴۵/۱۰/۱۲ ه ق جلسۀ با مبلغین دعوت وارشاد موسسات خصوصی تحصیلات عالي با رهبری مفتی محمد شریف رئیس پوهنتون بلخ در دفتر ریاست پوهنتون بلخ با تلاوت چند آيات به  برگزار گردید.. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۳ - ۹:۱۴

آغاز درس آمریت دعوت وارشاد بعد از یک ماه وقفه!

روز یک‌شنبه( مورخ /۱۴۰۳/۲/۲ه‌ش.)دروس روزانه  ارشاد و دعوت پوهنتون بلخ بعد از توقف دوماهه، دوباره آغاز یافت

دروس مذکور برای کارمندان پوهنتون بلخ در ساحۀ مرکزی تالار پوهنځی زبان وادبیات. . .