پوهنتون ها و موسسات تحصلات عالی افغانستان در مسیر تدریس و آموزش های نوین!

ba_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۴ - ۱۹:۵۲
پوهنتون ها و موسسات تحصلات عالی افغانستان در مسیر تدریس و آموزش های  نوین!

پوهنتون ها و موسسات تحصلات عالی افغانستان در مسیر تدریس و آموزش های  نوین!

 ورکشاپ 12 روزه "آموزش مبتنی بر نتیجه و آموزش محصل محور OBE-SCL " برای استادان پوهنتون بلخ، پوهنتون ها و موسسات تحصلات عالی خصوصی  ( مولانا، نخبگان، آریا، تاج، رهنورد، راه سعادت، سادات، البرز، کاوون و ترکستان) توسظ دو تن از ترینر متخصصان OBE-SCL  پوهنتون بلخ هر یک محترم پوهنمل ایرج حیدری و محترم پوهنمل محمد هارون اسدی برگزار گردید.

برای دست یافتن به مسولیت پذیری و حسابدهی نهاد های تحصیلات عالی و مطابق به تقاضای بازار کار بمنظور اراییه فارغان با کیفیت، فعالیت های اعتبار دهی و اعتبار سنجی بحیث یک بخشی حتمی و یک قدم مهم برای دست یافتن کیفیت آموزش و تدریس پنداشته می شود. وزارت تحصیلات عالی مسولیت اعتبار سنجی و اعتبار دهی نهاد های تحصیلات عالی افغانستان را دارد. از این جهیت وزارت تحصیلات عالی افغانستان، آموزش آموزش مبتنی بر نتیجه و اصل محصل محور (OBE-SCL) را بحیث یک برنامه و راهکار مناسب در عرصه تحصیلات عالی شناخته و پروسه ای اعتبار سنجی و اعتبار دهی در سکتور تحصیلات عالی نیز بر اساس ساختار و معیار های آموزش مبتنی بر نتیجه صورت می گیرد. بنا برین، این ورکشاپ برای تمام آموزش دهنده گان، پوهنتون ها و موسسات تحصلات عالی یک امر ضروری بوده تا خود را با معیار ها برنامه آموزشی مبتنی بر نتیجه اعیارنمایند. این روند زمینه دست یافتن به کیفیت مورد نظر مساعد ساخته و پروسه اعتبار سنجی  را ساده می سازد.

 

پوهنتون ها و موسسات تحصلات عالی افغانستان در مسیر تدریس و آموزش های  نوین!

 

پوهنتون ها و موسسات تحصلات عالی افغانستان در مسیر تدریس و آموزش های  نوین!

 

پوهنتون ها و موسسات تحصلات عالی افغانستان در مسیر تدریس و آموزش های  نوین!

 

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۵:۲۱
Background image

کاندید موفق بست کادری پوهنځی وترنری کنفرانس علمی شان را در حضور داشت هیئت ژوری موفقانه ارائه کردند.

اليوم دوشنبه مورخ ۱۲ شوال  سال ۱۴۴۷ ھ ق کنفرانس علمی کاندید موفق براي بست کادری پوهنځی علوم وترنری پوهنتون بلخ  با تلاوت چندی از آيات ملکوتی پروردګار آغاز شد.
در نخست پوهنمل مولوی محب. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۵:۱۸
Background image

تدویر جلسه اصلاحی برای محصلان لیلیه پوهنتون بلخ جهت تطبیق قانون أمر بالمعروف و نهی عن المنکر!

جلسه اصلاحی بمنظور تطبیق قانون أمر بالمعروف و نهی عن المنکر در ساحه لیلیه تحت سرپرستی آمر دعوت وارشاد پوهنتون این نهاد برگزار گردید.
این جلسه پس از ادای نماز عشاء در مسجد شریف ساحه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۹:۲۸
Background image

تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی میان پوهنتون های بلخ و ننگرهار به امضا رسید.

روز چهارشنبه ۷ ماه شوال سال جاری تفاهم‌نامه‌ای به منظور گسترش همکاری‌های علمی  پوهنتون بلخ و ننگرهار به امضا رسید.
این تفاهم‌نامه جهت شریک ساختن تجارب علمی و هماهنگی در امور آکادمیک در. . .

BACK TO NEWS